Broccolistamppot met gebakken salie & cheddar

title

Broccolistamppot met gebakken salie & kaas

Kooktijden

Voorbereiding: 15 minuten

Koken: 20 minuten

Ingrediënten

Bereiding

1

Kook de aardappelen en broccoli tot ze gaar zijn. Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Leg de geraspte cheddar kaas in kleine hoopjes op bakpapier. Verdeel wat chilivlokken over de cheddar. Zet voor 10 minuten in de oven. Laat de cheddar daarna volledig afkoelen.

3

Snijd de uien in ringen. Bak de uien in olijfolie en de helft van de roomboter tot ze zacht worden.

4

Verwarm in een andere pan wat olijfolie. Frituur in de olie de schoongemaakte blaadjes salie voor 1 minuut aan elke kant. Haal de salie voorzichtig uit de pan en laat uitlekken op wat keukenpapier.

5

Stamp de broccoli samen met de aardappelen, de overige boter, mosterd, melk en peper en zout. Roer dan de uien door de stamppot.

6

Serveer de stamppot met de cheddar en gebakken salie.