Broccolistamppot met gebakken salie & cheddar

Broccolistamppot met gebakken salie & kaas
Kooktijden
Voorbereiding: 15 minuten
Koken: 20 minuten
Ingrediënten
Bereiding
1
Kook de aardappelen en broccoli tot ze gaar zijn. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2
Leg de geraspte cheddar kaas in kleine hoopjes op bakpapier. Verdeel wat chilivlokken over de cheddar. Zet voor 10 minuten in de oven. Laat de cheddar daarna volledig afkoelen.
3
Snijd de uien in ringen. Bak de uien in olijfolie en de helft van de roomboter tot ze zacht worden.
4
Verwarm in een andere pan wat olijfolie. Frituur in de olie de schoongemaakte blaadjes salie voor 1 minuut aan elke kant. Haal de salie voorzichtig uit de pan en laat uitlekken op wat keukenpapier.
5
Stamp de broccoli samen met de aardappelen, de overige boter, mosterd, melk en peper en zout. Roer dan de uien door de stamppot.
6
Serveer de stamppot met de cheddar en gebakken salie.