Double chocolate & toffee cookies
Double chocolate & toffee cookies
Kooktijden
Voorbereiding: 10 minuten
Rusten: 15 minuten
Bakken: 15 minuten
Ingrediënten
Bereiding
1
Laat de boter op kamertemperatuur komen. Snijd de boter in blokjes. Mix de boter met de suiker.
2
Voeg de eieren 1 voor 1 toe en mix tot een luchtig beslag.
3
Roer de droge ingrediënten, bloem, baking soda, maizena, zout, cacaopoeder en espressopoeder met een spatel door het beslag.
4
Snijd de fudge in kleine blokjes. Voeg de fudge en chocolate chips toe aan het beslag. Roer goed door elkaar.
5
Als je tijd hebt; zet het beslag een uur in de koelkast. Hierdoor kan de boter wat harder worden, wat de koekjes in de oven mooier zal maken.
6
Verwarm de oven voor op 200 graden.
7
Maak ongeveer 15-18 koekjes uit het beslag. Leg het beslag in bolletjes op bakpapier en bak voor 10-15 minuten. Laat na het bakken nog even op het bakpapier liggen. De koekjes garen dan nog een beetje verder. Laat de koekjes daarna afkoelen op een rekje.