Geroosterde groentes met romesco
Geroosterde groentes met romesco
Kooktijden
Voorbereiding: 15 minuten
Koken: 10 minuten
Bakken: 20 minuten
Ingrediënten
Geroosterde groentes
Romesco
Bereiding
Geroosterde groentes
1
Verwarm de oven voor op 220 graden. Zet een bakplaat met bakpapier klaar.
2
Snijd de bloemkool in roosjes. Laat het blik kikkererwten uitlekken.
3
Verdeel de bloemkool, de kikkererwten en cherrytomaatjes over de bakplaat.
4
Verdeel de kruiden, olijfolie en fijngesneden peterselie over de groentes.
5
Zet de groentes voor +/- in de oven voor 20 minuten.
Romesco
1
Doe alle ingrediënten voor de saus in een blender en maak fijn. Serveer de groentes op de saus. Serveer bij het gerecht rijst, quinoa of vers brood. Ook lekker als bijgerecht bij een bbq.