Italiaanse kip piccata
Italiaanse kip piccata
Kooktijden
Voorbereiding: 15 minuten
Koken: 15 minuten
Ingrediënten
Bereiding
1
Bereid de pasta volgens de verpakking.
2
Vlinder de kipfilet. Vul een bordje met de bloem. Strooi wat peper en zout op beide kanten van de kipfilet. Haal de kipfilet vervolgens door de bloem.
3
Verwarm een beetje roomboter en olijfolie in een koekenpan. Bak de kipfilet aan beide zijdes goudbruin. Haal de kipfilet uit de pan en leg apart.
4
Snijd de knoflook en ui fijn. Bak deze in de koekenpan. Rasp ondertussen de citroen en bewaar het sap van de citroen apart.
5
Voeg de citroenrasp, citroensap, een bouillonblokje, een kopje kookvocht van de pasta en een blokje roomboter toe aan de koekenpan.
6
Voeg tot slot de kappertjes toe. Leg de kipfilet in de saus en serveer het gerecht met de pasta.