Italiaanse kip piccata

title

Italiaanse kip piccata

Kooktijden

Voorbereiding: 15 minuten

Koken: 15 minuten

Ingrediënten

Bereiding

1

Bereid de pasta volgens de verpakking.

2

Vlinder de kipfilet. Vul een bordje met de bloem. Strooi wat peper en zout op beide kanten van de kipfilet. Haal de kipfilet vervolgens door de bloem.

3

Verwarm een beetje roomboter en olijfolie in een koekenpan. Bak de kipfilet aan beide zijdes goudbruin. Haal de kipfilet uit de pan en leg apart.

4

Snijd de knoflook en ui fijn. Bak deze in de koekenpan. Rasp ondertussen de citroen en bewaar het sap van de citroen apart.

5

Voeg de citroenrasp, citroensap, een bouillonblokje, een kopje kookvocht van de pasta en een blokje roomboter toe aan de koekenpan.

6

Voeg tot slot de kappertjes toe. Leg de kipfilet in de saus en serveer het gerecht met de pasta.