Kokos & limoen tofu

Kokos & limoen tofu met rijst
Kooktijden
Voorbereiding: 20 minuten
Koken: 20 minuten
Ingrediënten
Bereiding
1
Snijd de tofu in blokjes. Meng de tofu met de sojasaus, wat olijfolie en peper en zout.
2
Doe de tofu in een airfryer op 200 graden voor ongeveer 20 minuten (of tot de tofu goudbruin en crispy is)
3
Snijd de knoflook fijn en bak deze in een pan in olijfolie. Voeg dan alle gedroogde kruiden toe. Bak de kruiden 2 minuten mee.
4
Voeg de kokosmelk toe. Snijd ondertussen de peterselie fijn en de mango in kleine stukjes.
5
Kook de basmatirijst volgens de verpakking.
6
Rasp wat schil van de limoen en voeg deze toe aan de saus. Voeg ook het sap van de helft van de limoenen toe. De overige limoen kun je in partjes snijden.
7
Roer de helft van de peterselie door de saus. Voeg ook de crispy tofu en de mango toe. Laat nog een paar minuten zachtjes pruttelen.
8
Serveer de tofu curry met de rijst en optioneel wat groentes/ bosui/ sesamzaadjes/ peterselie/ limoen