Mango & passievrucht tiramisu


Mango & passievrucht tiramisu 🥭❤️
Kooktijden
Voorbereiding: 20 minuten
Koken: 5 minuten
Rusten: 30 minuten
Ingrediënten
Mango puree
Vulling
Tiramisu
Bereiding
Mango puree
1
Snijd de mango in kleine stukjes. Breng de mango aan de kook met 30 ml water en de kristalsuiker.
2
Wanneer de mango 5 minuten heeft gekookt, zet je de pan van het vuur. Pureer de mango. Roer daarna de passievrucht door de puree heen. Zet de puree apart in de koelkast.
Vulling
1
Doe de ingrediënten voor de vulling in een kom en mix ze op hoge snelheid door elkaar voor 4 min. Zet apart in de koelkast voor 15 minuten.
Tiramisu
1
Snijd de mango in hele kleine stukjes.
2
Doe de melk in een diep bord. Zet een schaal voor de tiramisu klaar.
3
Haal de lange vingers één voor één door de melk. Leg ze dan op de bodem van de ovenschaal.
4
Daarna strijk je een laagje mascarpone vulling over de lange vingers.
5
Voeg dan een dun laagje van de mango puree toe en wat blokjes mango.
6
Herhaal dan weer met een laag lange vingers, mascarpone vulling en mango puree
7
Zet de tiramisu in de koelkast voor een half uur.
8
Klop de slagroom op met de suiker. Doe als laatste stap de slagroom op de tiramisu met de passievrucht.