Mango & passievrucht tiramisu

title
😍

Mango & passievrucht tiramisu 🥭❤️

Kooktijden

Voorbereiding: 20 minuten

Koken: 5 minuten

Rusten: 30 minuten

Ingrediënten

Mango puree

Vulling

Tiramisu

Bereiding

Mango puree

1

Snijd de mango in kleine stukjes. Breng de mango aan de kook met 30 ml water en de kristalsuiker.

2

Wanneer de mango 5 minuten heeft gekookt, zet je de pan van het vuur. Pureer de mango. Roer daarna de passievrucht door de puree heen. Zet de puree apart in de koelkast.

Vulling

1

Doe de ingrediënten voor de vulling in een kom en mix ze op hoge snelheid door elkaar voor 4 min. Zet apart in de koelkast voor 15 minuten.

Tiramisu

1

Snijd de mango in hele kleine stukjes.

2

Doe de melk in een diep bord. Zet een schaal voor de tiramisu klaar.

3

Haal de lange vingers één voor één door de melk. Leg ze dan op de bodem van de ovenschaal.

4

Daarna strijk je een laagje mascarpone vulling over de lange vingers.

5

Voeg dan een dun laagje van de mango puree toe en wat blokjes mango.

6

Herhaal dan weer met een laag lange vingers, mascarpone vulling en mango puree

7

Zet de tiramisu in de koelkast voor een half uur.

8

Klop de slagroom op met de suiker. Doe als laatste stap de slagroom op de tiramisu met de passievrucht.