Naanbrood met kikkererwten & feta

title

Naanbrood met geroosterde kikkererwten & feta

Kooktijden

Voorbereiding: 5 minuten

Bakken: 15 minuten

Ingrediënten

Bereiding

1

Snijd de paprika in kleine blokjes.

2

Verwarm de oven voor op 220 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

3

Spoel de kikkererwten om en laat ze uitlekken in een vergiet.

4

Leg het blok feta, de kikkererwten en de paprika op het bakpapier. Verdeel de kruiden over de kikkererwten en de paprika. Voeg ook wat olijfolie toe. Schep goed om.

5

Bak in de oven voor 20 minuten.

6

Haal de bakplaat uit de oven en mix voorzichtig de feta door de kikkererwten en paprika.

7

Doe ondertussen de naanbroodjes voor 1-2 minuten in de oven

8

Verdeel wat muhammara over de naanbroodjes wanneer ze uit de oven zijn. Doe hier wat van het kikkererwten mengsel op.

9

Eventueel lekker met wat dungesneden ringetjes lente-ui