Naanbrood met kikkererwten & feta

Naanbrood met geroosterde kikkererwten & feta
Kooktijden
Voorbereiding: 5 minuten
Bakken: 15 minuten
Ingrediënten
Bereiding
1
Snijd de paprika in kleine blokjes.
2
Verwarm de oven voor op 220 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
3
Spoel de kikkererwten om en laat ze uitlekken in een vergiet.
4
Leg het blok feta, de kikkererwten en de paprika op het bakpapier. Verdeel de kruiden over de kikkererwten en de paprika. Voeg ook wat olijfolie toe. Schep goed om.
5
Bak in de oven voor 20 minuten.
6
Haal de bakplaat uit de oven en mix voorzichtig de feta door de kikkererwten en paprika.
7
Doe ondertussen de naanbroodjes voor 1-2 minuten in de oven
8
Verdeel wat muhammara over de naanbroodjes wanneer ze uit de oven zijn. Doe hier wat van het kikkererwten mengsel op.
9
Eventueel lekker met wat dungesneden ringetjes lente-ui