Noodles met varkenshaas
Noodles met varkenshaas
Kooktijden
Voorbereiding: 60 minuten
Koken: 20 minuten
Ingrediënten
Bereiding
1
Marineer de varkenshaas minimaal een uur voordat je gaat koken. Doe dat door de varkenshaas in kleine blokjes te snijden. Leg het vlees in een kom samen met de sojasaus, ketjap manis, garam masala en de fijngesneden knoflook. Dek de kom af met verhousfolie en zet in de koelkast.
2
Snijd de broccoli in roosjes, snijd de ui en paprika in stukjes. Wok alle groentes 4-5 minuten in een wokpan met de teriyaki saus.
3
Voeg een half glas water toe aan de pan. Doe dan de deksel op de pan en laat de groentes ongeveer 4 minuten stomen.
4
Leg de noodles bij de groentes in de pan. Voeg nog een glas water toe en laat de noodles koken tot ze gaar zijn.
5
Bak ondertussen in een andere pan de varkenshaas aan alle zijdes goudbruin. Voeg de overgebleven saus van de marinade toe aan de pan met noodles.
6
Serveer de noodles met de varkenshaas. Extra lekker met wat gebakken uitjes.