Parelcouscous met gebakken feta

title

Parelcouscous met gebakken feta

Kooktijden

Voorbereiding: 10 minuten

Koken: 18 minuten

Ingrediënten

Bereiding

1

Kook de parelcouscous volgens de verpakking.

2

Maak de prei schoon en snijd in ringen. Snijd de courgette in kleine partjes. Snipper de ui.

3

Start met het bakken van de ui in olijfolie. Voeg dan de courgette en prei toe. Voeg ook de peper, zout, uienpoeder, knoflookpoeder en uienpoeder toe.

4

Laat de linzen uitlekken.

5

Snijd de olijven doormidden. Snijd de peterselie fijn en zet apart.

6

Doe het ei in een diep bord en klop met een vork.

7

Doe de panko ook in een diep bord met wat peper en zout. Roer goed door.

8

Snijd de feta zodat je blokken van ongeveer 100 gram hebt.

9

Haal de fetablokken eerst door het ei en dan door de panko. Bedek de feta goed met de panko.

10

Bak de feta aan alle kanten goudbruin in olijfolie.

11

Zet de pan met groente van het vuur. Roer hier de parelcouscous, olijven en peterselie doorheen. Serveer samen met de feta.