Rijst met frisse groene salade en kipfilet

Rijst met frisse groene salade & kipfilet
Kooktijden
Voorbereiding: 15 minuten
Koken: 15 minuten
Bakken: 20 minuten
Ingrediënten
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Maak de kip schoon. Leg de kip op bakpapier en bestrijk de kip met olijfolie en de kipkruiden aan beide kanten. Doe de kipfilet 25 minuten in de oven. Check daarna of de kipfilet gaar is.
3
Kook de rijst volgens de verpakking.
4
Maak de sla schoon en snijd in kleine stukjes. Doe de sla in een kom.
5
Snijd de komkommer in kleine partjes. Snijd de dille fijn en pers de knoflook.
6
Doe de komkommer, dille, knoflook, peper, zout, citroensap, kwark, lepel olijfolie en stukjes bananenpeper bij de sla. Roer alles goed door elkaar.
7
Serveer de rijst met de kipfilet en salade.