Romige Citroen & salie pasta
Romige citroen & salie pasta
Kooktijden
Voorbereiding: 5 minuten
Koken: 15 minuten
Ingrediënten
Bereiding
1
Kook de pasta volgens de verpakking al dente. Bewaar wat kookvocht voor later.
2
Snijd de knoflook en ui fijn.
3
Bak de blaadjes salie in de olijfolie. Voeg na 1 minuut de knoflook en ui toe.
4
Pers het sap van de citroen en rasp ongeveer 3 eetlepels van de schil. Voeg de citroenrasp toe aan de ui en knoflook.
5
Voeg de kookroom, wat kookvocht en peper en zout toe aan de saus. Roer alles goed door elkaar. Laat de saus voor 2-3 minuten pruttelen.
6
Voeg dan het citroensap en een derde van de parmezaanse kaas toe aan de saus. Tot slot roer je de pasta door de saus heen. Serveer met de overige kaas.