Romige Citroen & salie pasta

title

Romige citroen & salie pasta

Kooktijden

Voorbereiding: 5 minuten

Koken: 15 minuten

Ingrediënten

Bereiding

1

Kook de pasta volgens de verpakking al dente. Bewaar wat kookvocht voor later.

2

Snijd de knoflook en ui fijn.

3

Bak de blaadjes salie in de olijfolie. Voeg na 1 minuut de knoflook en ui toe.

4

Pers het sap van de citroen en rasp ongeveer 3 eetlepels van de schil. Voeg de citroenrasp toe aan de ui en knoflook.

5

Voeg de kookroom, wat kookvocht en peper en zout toe aan de saus. Roer alles goed door elkaar. Laat de saus voor 2-3 minuten pruttelen.

6

Voeg dan het citroensap en een derde van de parmezaanse kaas toe aan de saus. Tot slot roer je de pasta door de saus heen. Serveer met de overige kaas.