Snelle Indiase broodjes

Snelle Indiase broodjes
Kooktijden
Voorbereiding: 20 minuten
Bakken: 20 minuten
Ingrediënten
Vulling
Munt saus
Deeg
Bereiding
Vulling
1
Schil de aardappel en snijd in kleine blokjes. Kook voor 10 min in water.
2
Snijd ondertussen de ui en knoflook fijn. Bak deze in een pan.
3
Bak de kruiden kort mee in de pan. Voeg dan de aardappel toe.
4
Voeg de yoghurt en velderwten toe. Roer goed door elkaar. Snijd dan de koriander fijn en voeg toe aan de vulling. Prak de vulling met een vork. Zet de vulling dan apart.
Munt saus
1
Doe alle ingrediënten voor de munt saus in een keukenmachine. Mix tot de ingrediënten fijn genoeg zijn en er een saus is ontstaan.
Deeg
1
Doe de ingrediënten voor het deeg in een kom. Roer ze met een lepel door elkaar tot de ingrediënten goed gemixt zijn. Laat het deeg 10 min. rusten.
2
Maak kleine bolletjes deeg. Doe wat bloem op het deeg, om plakken te voorkomen en rol ze dan plat. Vul de ene helft van het broodjes met de vulling. Vouw het broodje dan dubbel en prak de randjes dicht met een vork.
3
Bak de broodjes in een pan in olijfolie aan beide kanten ongeveer 3 minuten tot de broodjes lichtbruin kleuren.
4
Serveer de broodjes met de munt saus.