Traybake met bloemkool & worst

Traybake met bloemkool & worstjes
Kooktijden
Voorbereiding: 20 minuten
Koken: 30 minuten
Ingrediënten
Traybake
Rucola pesto
Bereiding
Traybake
1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de krieltjes schoon. Halveer de grotere krieltjes. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.
2
Snijd de bloemkool in roosjes en verdeel de roosjes over de bakplaat.
3
Snijd de ui in kleine partjes en halveer de cherrytomaatjes. Leg beide ingrediënten op de bakplaat.
4
Verdeel de kruiden en olijfolie over de groente. Hussel alles nog een beetje door elkaar.
5
Leg de worstjes tussen de ingrediënten.
6
Besprenkel met wat extra olijfolie en doe de bakplaat dan in de oven voor een half uur.
Rucola pesto
1
Doe alle ingrediënten in een keukenmachine/mixer. Maal alles fijn. Proef de pesto en voeg toe wat nog niet in balans is. Bijv. wat extra rucola of wat extra olijfolie.
2
Verdeel de pesto over de traybake wanneer deze uit de oven is.