Vegetarische pasta puttanesca

title

Vegetarische pasta puttanesca

Kooktijden

Voorbereiding: 10 minuten

Koken: 20 minuten

Ingrediënten

Bereiding

1

Kook de pasta volgens de verpakking.

2

Snijd de aubergine in kleine blokjes. Bak deze goudbruin in olijfolie en bewaar ze vervolgens apart.

3

Snijd de ui en peper in kleine stukjes. Snijd de knoflook fijn. Bak alles in een pan voor 4-5 minuten.

4

Snijd de tomaatjes door de midden en voeg deze aan de pan toe. Bak even mee en voeg dan ook de aubergine toe.

5

Voeg de tomatenblokjes toe en roer alles goed door. Snijd ondertussen de basilicum fijn en voeg dit ook doe aan het gerecht.

6

Roer de kruiden door de saus heen. Laat de saus zo’n 10 min. pruttelen.

7

Snijd de olijven in ringetjes.

8

Voeg tot slot de olijven en kappertjes toe aan de saus. Roer goed door en serveer dan met de pasta.