Vegetarische pasta puttanesca

Vegetarische pasta puttanesca
Kooktijden
Voorbereiding: 10 minuten
Koken: 20 minuten
Ingrediënten
Bereiding
1
Kook de pasta volgens de verpakking.
2
Snijd de aubergine in kleine blokjes. Bak deze goudbruin in olijfolie en bewaar ze vervolgens apart.
3
Snijd de ui en peper in kleine stukjes. Snijd de knoflook fijn. Bak alles in een pan voor 4-5 minuten.
4
Snijd de tomaatjes door de midden en voeg deze aan de pan toe. Bak even mee en voeg dan ook de aubergine toe.
5
Voeg de tomatenblokjes toe en roer alles goed door. Snijd ondertussen de basilicum fijn en voeg dit ook doe aan het gerecht.
6
Roer de kruiden door de saus heen. Laat de saus zo’n 10 min. pruttelen.
7
Snijd de olijven in ringetjes.
8
Voeg tot slot de olijven en kappertjes toe aan de saus. Roer goed door en serveer dan met de pasta.