Witte chocolade & framboos koekjes

Foodcombi’s
Er zijn van die combinaties die elkaar heel goed complimenteren. Denk aan karamel en zeezout, chocola en aardbei, honing en mosterd.
Maar zo dus ook witte chocolade en frambozen! Deze koekjes zijn heel lekker, smeuïg, zoet en fris door de frambozen. Ik zeg; bakken maaar!
Witte chocolade & framboos koekjes 🍪
Kooktijden
Koken: 25 minuten
Ingrediënten
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Mix dan de boter met de suiker.
2
Roer de bloem, ei en vanille extract door de suiker/boter met een garde. Voeg ook de baking soda en zout toe. Roer tot een egaal beslag. Roer dan de chocolate chips en frambozen door het beslag.
3
Met een lepel/ijsschep op een bakpapier kleine bolletjes deeg leggen. Houd genoeg ruimte tussen de deeg bolletjes. Je hoeft ze niet plat te drukken.
4
Doe de bakplaat voor zo’n 15 min. In de oven. Laat daarna even afkoelen voor je ze verplaatst.