Wraps met harissa zoete aardappel & rode kool

title

Wraps met harissa zoete aardappel & rode kool

Kooktijden

Voorbereiding: 15 minuten

Bakken: 25 minuten

Ingrediënten

Dressing

Wraps

Bereiding

Dressing

1

Doe alle ingrediënten voor de dressing in een bakje en maak het fijn met een staafmixer.

Wraps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

2

Snijd de rode kool in dunne reepjes. Doe de kool in een kom en doe hier de witte wijnazijn overheen. Schep de rode kool regelmatig om.

3

Ga verder met de zoete aardappel. Leg een bakplaat met bakpapier klaar. Snijd de zoete aardappel en ui in stukjes. Laat het blik kikkererwten uitlekken.

4

Leg de kikkererwten, ui en zoete aardappel op de bakplaat. Verdeel de olijfolie, harissa en honing over het geheel. Roer alles goed door elkaar.

5

Zet de bakplaat voor 25 minuten in de oven (of totdat de zoete aardappel goed gaar is). De laatste 2 minuten leg je ook de mini wraps in de oven.

6

Beleg de wraps met wat rode kool, zoete aardappel mengsel, de dressing en wat fijngehakte peterselie.