Wraps met harissa zoete aardappel & rode kool

Wraps met harissa zoete aardappel & rode kool
Kooktijden
Voorbereiding: 15 minuten
Bakken: 25 minuten
Ingrediënten
Dressing
Wraps
Bereiding
Dressing
1
Doe alle ingrediënten voor de dressing in een bakje en maak het fijn met een staafmixer.
Wraps
1
Verwarm de oven voor op 220 graden.
2
Snijd de rode kool in dunne reepjes. Doe de kool in een kom en doe hier de witte wijnazijn overheen. Schep de rode kool regelmatig om.
3
Ga verder met de zoete aardappel. Leg een bakplaat met bakpapier klaar. Snijd de zoete aardappel en ui in stukjes. Laat het blik kikkererwten uitlekken.
4
Leg de kikkererwten, ui en zoete aardappel op de bakplaat. Verdeel de olijfolie, harissa en honing over het geheel. Roer alles goed door elkaar.
5
Zet de bakplaat voor 25 minuten in de oven (of totdat de zoete aardappel goed gaar is). De laatste 2 minuten leg je ook de mini wraps in de oven.
6
Beleg de wraps met wat rode kool, zoete aardappel mengsel, de dressing en wat fijngehakte peterselie.